top of page
Søk
  • Forfatterens bildeAkerselva Kammermusikkfestival

"Hvem er festivalmusikerne?" Med Eldrid Gorset!


Jeg dras mot musikk og kunst fordi jeg lengter etter det øyeblikket hvor alt flyter og står stille på en gang, og ikke minst å få dele dette øyeblikket med publikum!


Det kan være alt fra teater til dans, men jeg landa altså på opera og har min klassiske utdannelse fra NMH, Barratt Due og Operahøgskolen. Noen av høydepunktene til nå har vært å synge sopranpartiet i Nelsonmessen på Mozartfestivalen, oppstart av eget Operakompani Skeive Stemmer og énkvinnesoperaen La Voix Humaine (Poulenc) i nynorsk forkledning med fantastiske Christian Grøvlen. Sistnevnte har jeg gjort ved flere anledninger, og det er en opera jeg gleder meg til å vokse med.


Mitt største musikalske kick var da jeg hoppa inn i rollen som Grete med selveste KORK. Det var en debut jeg aldri kommer til å glemme!


Tre kjappe: * Favoritt-YouTube-kanal - Yoga with Adriene - ble bitt av basillen allerede dag 1 i første nedstengning. Faktisk er jeg utdannet yogalærer og kan virkelig anbefale Adrienne! * Favoritthobby: Isbading - hvem vil være med? * Inspirasjon: Paris - Oppdal.. Ja, denne sopranen elsker både elg og lebestift!


Eldrid kan dere høre på åpningskonserten Glede den 20. mars kl. 18:00! Vi gleder oss!


Fotograf: Martin Innerdal Dalen


49 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page