top of page
Søk
  • Forfatterens bildeAkerselva Kammermusikkfestival

"Hvem er vi?" Med Niklas Sebastian Grenvik


Jeg heter Niklas og har startet denne festivalen sammen med Marit. Kammermusikk og mulighetene det gir for kommunikasjon, glede og formidling er en stor lidenskap. Det jeg liker aller best med denne festivalen, er hele grunnlaget for hvorfor vi vil gjøre det, og de fantastiske prosjektene som kommer ut av det. Når grunnlaget for hvorfor vi vil gjøre det er så tydelig, kommer motivasjonen automatisk.


Jeg har spilt med Oslo Kammerakademi siden 2014, og driver ellers som frilansmusiker, undervisning og prosjektskaping. Jeg har fire ulike valthorn (barokkhorn, naturhorn, wienerhorn og moderne horn) som jeg elsker å veksle på. Utdannelsen har jeg fra Norges Musikkhøgskole (utøvende bachelor og master), med utveksling i Graz, Østerrike.


Da Marit foreslo å lage en festival med utelukkende kvinnelige komponister, måtte jeg jobbe litt med meg selv for å virkelig forstå det i ryggmargen hvorfor det var så viktig, da jeg som blåser har hatt et noe mer snevert repertoar å velge mellom fra før av. Nå er det så åpenbart for meg hvorfor det er viktig, og vi har funnet fantastisk musikk som jeg gleder meg til å spille og å dele med publikum!

Bak kulissene har jeg også jobbet en del med det som blir temaet for festivalen i 2022; «mangfold», og der er vi allerede godt i gang. Følg med!


3 kjappe: * Inspirasjon : I tillegg til alt det kreative som har med musikk å gjøre, er jeg svært interessert i biomangfold, helse og menneskelig potensiale.

* Favorittpodkaster : Det er så mange! ReWild Yourself, Joe Rogan Experience og Rebel Wisdom er noen av de.

* Favoritter på YouTube : diverse samtaler med en fantastisk lege som heter Zach Bush (som er interessert i de temaene jeg nevnte ovenfor), sensemaking-seriene med Daniel Schmachtenberger og andre temaer om store spørsmål.


Fotograf: Kristin Aafløy Opdan53 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page